Heltic Zemelen gel

138060
Bestel
  • Beschrijving

Zelfzorgmiddel bij huidirritatie

HeltiQ Zemelen Gel werkt direct jeukstillend en verzachtend bij o.a. huidirritatie, huiduitslag, eczeempsoriasis en gordelroos. Daarnaast kunt u de gel gebruiken bij een extreem droge huid en zelfs bij insectenbeten. De 100% natuurlijke gel bevat het bestanddeel ‘zemelen’, welke afkomstig is van haverkorrels en vrijkomt bij het vermalen van de haverkorrel. Zemelen staan van oudsher bekend om de heilzame werking bij diverse huidaandoeningen. Diverse studies en onderzoeken hebben het unieke werkingsmechanisme en de gunstige effecten die zemelen hebben op de huid bevestigd en onderbouwd.

 

HeltiQ Zemelen Gel stilt de jeuk en verzacht de huid, zodat u minder gaat krabben en de kans op littekens en ontstekingen verminderd. Breng de HeltiQ Zemelen Gel hiervoor direct aan op de huid. De huid zal weer volledig ontspannen zijn na het aanbrengen van de gel. HeltiQ Zemelen Gel is volledig samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Dit maakt het product uitermate geschikt voor kinderen (vanaf 6 maanden) en volwassenen, en bij een gevoelige huid.

 

100% natuurlijk
HeltiQ Zemelen Gel is een 100% natuurlijk product en bevat geen parabenen, phenoxyethanol of andere synthetische toevoegingen.

Aandoening

De huid is het grootste en het meest kwetsbare orgaan van het lichaam. De huid verdedigt het lichaam tegen invloeden van buitenaf zoals vuil, bacteriën, weersomstandigheden en overige externe omstandigheden.

 Toepassing HeltiQ Zemelen Gel

HeltiQ Zemelen Gel is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Breng zo vaak als nodig, met schone handen, de HeltiQ Zemelen Gel dun aan op de huid. Smeer de gel licht in. Vermijd contact met de ogen en mond.

Gebruik HeltiQ ZemelenGel niet wanneer er sprake is van een glutenintolerantie of glutenallergie.